Elektrotechniek

Elektrotechniek is overal aanwezig. Het is simpelweg alle elektriciteit die aanwezig is in zowel een bedrijf als in een woning. In beide gevallen zijn veel machines, verlichting en apparaten aangesloten op een elektrisch netwerk dat ze van stroom voorziet. Zonder stroom kunnen bedrijven niet draaien en wordt het woongenot beperkt.
De aanleg van elektrotechnische installaties vereist veiligheid en zorgvuldigheid. Romanesco B.V. sluit risico’s rondom elektrotechniek uit en voorkomt dat de installaties niet meer werken.
Bij Romanesco B.V. beoefenen we de elektrotechniek in zijn volle breedte en diepte. We ontwerpen, realiseren en onderhouden. We hebben ervaring met de vele uiteenlopende toepassingsgebieden. Als geen ander volgen we de ontwikkelingen in het vak op de voet. Vaak leveren we daar zelf ook een bijdrage aan. Romanesco B.V. beschikt over  meedenkers; vakmensen die anticiperen op vervolgstappen in het proces en daarmee oplossingsgericht handelen.
Zowel de particuliere als zakelijke relatie is bij Romanesco B.V. voor elektrotechnische werkzaamheden aan het juiste adres. We beschikken over de middelen en producten om onze relaties te voorzien van de ter behoefte diensten.
Romanesco B.V. is een erkend Sterkin installatiebedrijf.

Meer weten?

Klik hieronder op de contactbutton, vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.
U kunt ons ook bereiken via info@romanescobv.nl
Contact