Project C2

Eindhoven

Droomkeuken pur sang

De keuken vormt vandaag de dag het hart van de woning; de plek waar we gezellig samenkomen om te koken, eten en borrelen. Deze fantastische verbouwde keuken is het perfecte voorbeeld van een leefruimte waarin al deze  functies samenkomen, dankzij een prachtig design, hoogwaardige apparatuur én de juiste technische installaties.

Voor dit laatste werd een beroep gedaan op de expertise van Romanesco. Dit resulteerde onder meer in een high-end domoticasysteem en tasters van GIRA, waarmee alle technische functies gemakkelijk bediend kunnen worden.

Daarnaast is de ruimte verrijkt met strakke verlichting van het Deense topmerk ONE A, dat gespecialiseerd is in architectonisch lichtontwerp en het leveren van smart home technologie. De diverse elementen harmoniëren prachtig met de decoratieve hanglamp van Penta Light (Glo serie) die boven het eiland hangt. Met een app kan de verlichting gemakkelijk worden bediend en kan de juiste sfeer worden opgeroepen.

Niets fijners natuurlijk dan koken, eten en borrelen onder het genot van bijpassende muziek. In het plafond zijn daarom op zeer onopvallende wijze speakers verwerkt, waardoor de leefkeuken in de juiste geluidsbeleving wordt gehuld. Een droomkeuken pur sang!

Uitvoering

  • Domotica
  • Verlichting

Partners

  • GIRA
  • Bowers & Wilkins
  • Peter Baas HDR Photography

Contact