Elektrotechniek

Elektrotechniek: complete e-installaties op maat

Zonnepanelen, contactpunten, leidingwerk, klimaatregeling, gebouwautomatisering, een laadpaal voor een elektrische auto: het zijn zomaar wat voorbeelden waar de elektrotechniek van een (villa)woning of bedrijfspand vandaag de dag uit kan bestaan. Als full service elektrotechnisch installatiebureau richten wij ons op het bedenken, ontwerpen, maken en installeren van moderne en complete e-installaties op maat. Of het nu gaat om een (villa)woning of bedrijfspand: we denken graag mee over totaaloplossingen om de woon- of werkomgeving zo comfortabel, veilig, duurzaam en slim mogelijk te maken. Binnen én buiten.

Hoogwaardige totaaloplossing voor uw elektrotechniek

Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek zijn wij in staat om voor alle vragen een passend antwoord te creëren in de vorm van een hoogwaardige totaaloplossing op maat. We verzorgen alles in eigen beheer, zodat we een constante topkwaliteit kunnen leveren en storingen tot een minimum worden beperkt. Bovendien maken we alles zo onderhoudsvriendelijk mogelijk, zodat u er geen omkijken naar hebt.

Bij onze elektrotechnische oplossingen hebben we ook oog voor design. We werken graag met topmerken zoals Basalte en Gira die gemak en schoonheid met elkaar combineren. Hierdoor zijn de producten naast functioneel

ook esthetisch gezien van hoog niveau. We zorgen ervoor dat alles perfect wordt afgewerkt, tot in de details. Geen storende gootjes of kabels in uw woning of bedrijfspand, maar een strak eindresultaat waarin elk element naadloos is weggewerkt.

Romanesco is in het bezit van alle benodigde certificaten op het gebied van elektrotechniek. We ontwikkelen onze kennis en kunde continu, zodat we altijd volgens de meest actuele richtlijnen en technieken werken.

Benieuwd naar onze oplossingen op het gebied van elektrotechniek?

Wij denken graag mee over manieren om uw woon- of werkomgeving te voorzien van de juiste E-installatie. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Meer weten over onze diensten?

Neem dan hier een kijkje. Benieuwd naar onze manier ven werken? Hier leest u meer over onze werkwijze.

Projecten

Wij zijn trots op de vele topprojecten die wij hebben mogen voorzien van next-level E-installaties. Waaronder exclusieve villa’s, appartementen, overheidsgebouwen en kantoorpanden. Benieuwd naar ons werk? Neem gerust eens een kijkje!

Onze klanten zeggen

Contact

This field is for validation purposes and should be left unchanged.