Datanetwerken

Datanetwerken: altijd bereikbaar en in contact

Ons leven wordt steeds digitaler. We willen altijd bereikbaar zijn en op ieder moment eenvoudig in contact kunnen komen met het eigen gezin, familie en vrienden, maar bijvoorbeeld ook met collega’s en klanten. Een goed aangelegd en betrouwbaar datanetwerk is anno 2022 dan ook geen wens, maar een vereiste voor het ervaren van optimaal woon- of werkcomfort.

Een gecertificeerd datanetwerk

Al jaren bedenken, ontwerpen, maken en installeren we bij Romanesco officieel gecertificeerde datanetwerken voor zowel woningen als bedrijfspanden. Dit betekent: altijd een snel, goed en betrouwbaar netwerk, passend bij uw wensen en behoeften en/of die van uw bedrijf. Uw bedrijfsprocessen verlopen daardoor onverstoord en de continuïteit van uw bedrijfsvoering is verzekerd. Bovendien kunt u met een gecertificeerd datanetwerk altijd prettig vanuit huis werken en snel en makkelijk in contact staan met klanten en/of collega’s.

Kwaliteit staat voor ons voorop. Voor de aanleg en installatie van het datanetwerk maken we daarom alleen gebruik van producten en systemen waar wij achter staan. Denk daarbij aan UTP CAT5e, UTP CAT6, UTP CAT7, UTP CAT8 bekabelingsconcepten en 19”-patchkasten, die hun kwaliteit eerder hebben bewezen.

Naast het maken en installeren van het datanetwerk, verzorgen wij ook het onderhoud. Omdat wij weten hoe het datanetwerk is aangelegd, is het onderhoud gemakkelijk uit te voeren. Hierdoor geniet u van een maximaal gebruik van uw datanetwerk!

Benieuwd naar onze oplossingen voor datanetwerken?

Wij denken graag mee over manieren om uw woon- of werkomgeving van een hoogwaardig en betrouwbaar datanetwerk te voorzien. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Meer weten over onze diensten?

Neem dan hier een kijkje. Benieuwd naar onze manier ven werken? Hier leest u meer over onze werkwijze.

Projecten

Wij zijn trots op de vele topprojecten die wij hebben mogen voorzien van next-level E-installaties. Waaronder exclusieve villa’s, appartementen, overheidsgebouwen en kantoorpanden. Benieuwd naar ons werk? Neem gerust eens een kijkje!

Onze klanten zeggen

Contact