Camerasystemen

Camerasystemen: altijd op de hoogte van wat er in/om uw woon-of werkomgeving gebeurt

Camerasystemen zijn niet meer weg te denken in een moderne woon- of werkomgeving. Een goede camerabewaking registreert (mogelijke) indringers, waardoor tal van risico’s verminderd en zelfs voorkomen kunnen worden. Camera’s staan dag en nacht aan en signaleren daardoor vroegtijdig potentiele incidenten. Denk aan hitteontwikkeling in het geval van brand of de nabijheid van ongewenste bezoekers. Kortom: dankzij slimme sensoren en camerabeveiliging bent u altijd op de hoogte van wat er in en om uw woning of (bedrijfs)pand gebeurt.

Hoogwaardige camerasystemen

Romanesco is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige camerasystemen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken uitsluitend met CCTV-camerabeveiliging. Dit houdt in dat er beeldverbinding over een gesloten circuit/en of netwerk plaatsvindt. De camerabeelden worden niet openbaar uitgezonden en zijn ook niet openbaar te ontvangen. Dit maakt CCTV uitermate geschikt voor camerabeveiliging van zowel woningen als bedrijfspanden. Alle camerasystemen zijn van hoge kwaliteit, wat betekent dat de beelden een hoge resolutie hebben. Daarnaast kunt u de beelden realtime bekijken via de app die u eenvoudig op uw smartphone, pc/iMac of tv kunt installeren. Onderhoud en updates worden remote (op afstand) uitgevoerd.

Esthetiek is voor ons net zo belangrijk als functionaliteit. Daarom werken we bij Romanesco met producten met een mooi, stijlvol design. Ook zijn onze camera’s in alle RAL-kleuren verkrijgbaar, waardoor ze mooi bij de uitstraling van de ruimte of buitengevel passen.

Benieuwd naar onze oplossingen voor camerasystemen?

Wij denken graag mee over manieren om uw woon- of werkomgeving te voorzien van het juiste camerasysteem. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Meer weten over onze diensten?

Neem dan hier een kijkje. Benieuwd naar onze manier ven werken? Hier leest u meer over onze werkwijze.

Projecten

Wij zijn trots op de vele topprojecten die wij hebben mogen voorzien van next-level E-installaties. Waaronder exclusieve villa’s, appartementen, overheidsgebouwen en kantoorpanden. Benieuwd naar ons werk? Neem gerust eens een kijkje!

Onze klanten zeggen

Contact