Domotica

Domotica: slim wonen en werken

Woon- of werkcomfort is anno 2022 niet compleet zonder een goede domotica-oplossing. Met domotica geniet u van het gemak van processen en handelingen in en om uw woon-of werkomgeving die geautomatiseerd werken. De technologie en diensten zijn zo geprogrammeerd en met elkaar gekoppeld dat ze zelf ‘slim’ handelen. Hierdoor kunnen ze perfect met elkaar communiceren en iedere ruimte van de juiste sfeer en beleving voorzien, passend bij uw persoonlijke voorkeuren. Bijvoorbeeld: het wordt donker, de gordijnen gaan automatisch dicht, de verlichting gaat met de juiste instelling aan en er klinkt rustgevende jazzmuziek op de achtergrond. Allemaal technische handelingen die dankzij domotica automatisch werken en waardoor u ongekend woon- of werkgemak ervaart.

Domotica-oplossing op maat

Bij Romanesco bedenken, ontwerpen, maken en installeren we met veel plezier complete en gebruiksvriendelijke domotica-systemen op maat die naadloos aansluiten bij uw woon- of werkwensen. Alle gewenste technologie en diensten worden met elkaar gekoppeld in een geïntegreerd systeem dat centraal met een app op uw telefoon en/of een paneel aan de wand te bedienen is. U kunt zelf voorgeprogrammeerde scènes instellen, die op bepaalde momenten automatisch worden ingeschakeld. Bijvoorbeeld als het donker wordt, als u het pand verlaat of als u thuiskomt.

De mogelijkheden van domotica zijn eindeloos. Daarom denken we graag mee over manieren waarop domotica de meest toegevoegde waarde heeft in uw woon- of werkomgeving. Dit combineren we met een hoge gebruiksvriendelijkheid, zodat u de domotica makkelijk en snel kunt bedienen. We werken voor onze domotica-oplossingen met topmerken die een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Zo zijn we partner van het high-end domoticamerk Basalte en passen we graag de producten van onze partner GIRA toe, die met de luxe designuitstraling iedere woon- of werkruimte verrijken. Ook zijn wij gecertificeerd KNX-partner. Met een KNX-systeem worden alle installaties en apparaten automatisch aan elkaar gekoppeld.

De domotica wordt door ons eigen team met vakspecialisten geïnstalleerd op locatie en op de juiste wijze geprogrammeerd. Ook geven we u een uitgebreide toelichting en gebruikshandleiding, zodat u er gemakkelijk zelf mee aan de slag kunt.

Benieuwd naar onze domotica-oplossingen?

Wij denken graag mee over manieren om uw woon- of werkomgeving slimmer te maken. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Meer weten over onze diensten?

Neem dan hier een kijkje. Benieuwd naar onze manier ven werken? Hier leest u meer over onze werkwijze

Projecten

Wij zijn trots op de vele topprojecten die wij hebben mogen voorzien van next-level E-installaties. Waaronder exclusieve villa’s, appartementen, overheidsgebouwen en kantoorpanden. Benieuwd naar ons werk? Neem gerust eens een kijkje!

Onze klanten zeggen

Contact

This field is for validation purposes and should be left unchanged.