Audio

Audio: geniet van een high-end geluidservaring

Audio is vandaag de dag onmisbaar voor het ervaren van optimaal woon- of werkcomfort. Goed geluid heeft namelijk een grote impact op de beleving en sfeer in uw woon- of werkomgeving. Het voert ons mee naar andere werelden, zorgt ervoor dat we ons kunnen ontspannen, geconcentreerd kunnen werken of een gezellig diner naar een nóg hoger level getild wordt.

Anno 2022 zijn er talloze mogelijkheden voor het creëren van een high-end geluidservaring. Het begint natuurlijk met een kwaliteitsgeluidsinstallatie en de keuze voor speakers, geplaatst in de ruimtes waar u van muziek wilt kunnen genieten. Zoals in de badkamer, woonkamer, thuisbioscoop en home gym bijvoorbeeld, of in het geval van een bedrijfspand, bijvoorbeeld in de ontvangstruimte en kantoortuin. Maar ook een gemakkelijke bediening van het geluid is belangrijk.

High-end audio-installatie op maat

Romanesco gaat graag voor u aan de slag met het bedenken, ontwerpen, maken en installeren van een passende audio-oplossing. Kwaliteit staat hierbij centraal. Zo werken we enkel met hoogwaardige inbouw en opbouw speakers, al dan niet zichtbaar of onzichtbaar weggewerkt, en topkwaliteit speakerbekabeling. Daarnaast zijn we partner van high-end audiomerken zoals Basalte Audio, Sonos en Listening Matters. Dit betekent dat we alle kennis van de hoogwaardige producten en installaties zelf in huis hebben en u perfect kunnen adviseren.

Voor de ultieme audio-ervaring wordt uw systeem gekoppeld aan internet en streamingsdiensten zoals Spotify, Tidal of Qobuz.  Uw audio bedient u gemakkelijk en wanneer u maar wilt via een eigen online-omgeving. Ook de integratie met een professioneel KNX-systeem behoort tot de mogelijkheden. Via deze communicatietool worden installaties en apparaten automatisch aan elkaar gekoppeld. Zo kunt u de audioapparatuur samen laten werken met vooraf ingestelde sfeerverlichting voor een fantastische totaalbeleving!

Benieuwd naar onze audio-oplossingen?

Wij denken graag mee over manieren om uw woon- of werkomgeving te voorzien van een high-end geluidsbeleving. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Meer weten over onze diensten?

Neem dan hier een kijkje. Benieuwd naar onze manier van werken? Hier leest u meer over onze werkwijze.

Projecten

Wij zijn trots op de vele topprojecten die wij hebben mogen voorzien van next-level E-installaties. Waaronder exclusieve villa’s, appartementen, overheidsgebouwen en kantoorpanden. Benieuwd naar ons werk? Neem gerust eens een kijkje!

Onze klanten zeggen

Contact

This field is for validation purposes and should be left unchanged.