Over ons

Romanesco B.V.

Romanesco: waar kennis, ervaring en kwaliteit samenkomen

Deskundig, gedreven, betrokken en altijd bereid dat stapje extra te zetten. Dat is Romanesco in een notendop. Gewapend met ruim twintig jaar ervaring en de meest actuele kennis van producten en systemen, gaan wij graag aan de slag met het bedenken, ontwerpen, maken en installeren van next-level E-installaties.

Onze missie: optimaal woon- en werkcomfort creëren door particuliere én zakelijke omgevingen zo comfortabel, veilig, duurzaam en slim mogelijk te maken. Daarin gaan we heel ver. Zo doen we alles in eigen beheer en werken we met de beste producten en systemen. Hierdoor is topkwaliteit leveren geen ambitie, maar een garantie!

Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede klantrelatie en een perfecte service. We begeleiden klanten nauwgezet bij iedere stap van het proces en zien erop toe dat alles onbezorgd en prettig verloopt. Klanten kunnen bovendien vertrouwen op veel flexibiliteit, een fijn contact en een 24/7 bereikbaarheid. Ook als er na kantooruren gebeld wordt, staan we u met plezier zelf te woord!

Van eenmanszaak tot full service elektrotechnisch installatiebureau

Romanesco is ontstaan vanuit een passie voor elektrotechniek. Oprichter Frank Romanesco begon zijn carrière in de installatiewereld. Hier leerde hij de fijne kneepjes van het vak en bouwde hij een groot netwerk op met opdrachtgevers. In 2001 besloot hij zijn kennis en liefde voor elektrotechniek samen te brengen in een eigen onderneming: Romanesco B.V., gevestigd in Eersel. Al gauw kwamen de eerste grote opdrachten voorbij en groeide Romanesco uit van een eenmanszaak tot een full service elektrotechnisch installatiebureau met een vast team met ervaren en gedreven vakspecialisten.

Allround dienstverlening

Door de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in alle moderne takken van het installatievak: van elektrotechniek, audio, datanetwerken, camerasystemen, beveiliging tot domotica. Door ons constante streven naar topkwaliteit en een perfecte service zijn wij in Eersel en omgeving uitgegroeid tot een bekende naam voor het bedenken, ontwerpen, maken en installeren van totaaloplossingen op maat. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk klanten in het hoge segment die, net als wij, topkwaliteit belangrijk vinden. Om die hoge kwaliteit te garanderen werken we graag met geselecteerde merken waar wij officieel partner van zijn. Hierdoor hebben we alle expertise in huis om projecten van moderne, complete en hoogwaardige E-installaties te voorzien. Daarnaast  nemen we ook met veel plezier kleinere opdrachten aan, zoals het aanpassen of vernieuwen van bestaande installaties en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. -> Eventueel nog aanvullen met meer (passende) voorbeelden.

Om onze kennis op peil te houden, volgen we jaarlijks bijscholing en cursussen. Ook zijn we in het bezit van alle benodigde certificaten. Zo is Romanesco door InstallQ, de onafhankelijke stichting voor installatiebedrijven, officieel erkend en gecertificeerd als installatiebureau. Ook leiden wij als erkend leerbedrijf monteurs op tot deskundige vakspecialisten.

Elektrotechnisch installatiebureau in Eersel

Ons bedrijf bevindt zich in Eersel, Noord-Brabant. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Meerheide, waar we in 2018 de stap maakten naar ons huidige pand Meerheide 110. Dit pand hebben we volledig opgeknapt, zodat het aan alle moderne wensen voldoet. Klanten kunnen we hierdoor op gastvrije wijze ontvangen en meenemen in de beleving van onze next-level E-installaties.

Familiebedrijf met passie voor het installatievak

Romanesco is naast een full service elektrotechnisch installatiebureau ook een echt familiebedrijf. De passie voor het vak deelt Frank Romanesco vandaag de dag met zijn zonen Sil en Job, die sinds 2014 en 2016 ons team versterken. Ook Mieke, vrouw van Frank en moeder van Sil en Job, is actief in het bedrijf. Als familiebedrijf staan we voor een fijne, gemoedelijke werksfeer waarin – naast hard werken – ook volop ruimte is voor plezier en ontspanning. Zo is ons pand in Eersel voorzien van een moderne gym en een café waar we regelmatig een gezellige bedrijfsborrel organiseren.

Werkwijze: van advies tot en met installatie

Bij Romanesco staat alles in het teken van het bedenken, ontwerpen, maken en installeren van totaaloplossingen op maat. Als full service elektrotechnisch installatiebureau hebben wij alle kennis en ervaring in huis om klanten van het advies tot en met de installatie te ontzorgen.

Kennismaking

Wanneer u gaat (ver)bouwen of uw woning of bedrijfspand wilt vernieuwen, komt er van alles op u af. Vergunningen, een ontwerp, de realisatie. Maar ook het vroegtijdig nadenken over de e-installatie is een belangrijk onderdeel van het hele traject. Denk aan de keuze voor beveiliging, audio en domotica, maar bijvoorbeeld ook aan elektrische raambekleding, zonnepanelen, designschakelmateriaal en efficiënte verdelers. Daarom beginnen we iedere opdracht met een uitgebreide kennismaking waarin we alle wensen en mogelijkheden bespreken. We denken graag met u mee over het grote plaatje én de details om zo optimaal woon- of werkcomfort te creëren. Geen uitdaging gaat ons te ver!

Ontwerp

Na de kennismaking starten we met de uitwerking van ons advies in een gedetailleerd ontwerp. Ook hierin zetten we graag een stapje extra. Zo maken we voor ieder ontwerp standaard een lichtplan en geven we een uitgebreid advies voor het gebruik van de bijbehorende producten. Om een goed idee te krijgen van de verschillende productmogelijkheden, nemen we onze klanten graag mee naar de showroom van partners en merken waar we mee werken.

Technische uitwerking

Na goedkeuring van het ontwerp volgt de technische uitwerking van de E-installatie. We hebben alle technische vaardigheden in huis om dit zelfstandig uit te werken en u zo het inzicht te geven van de mogelijkheden om het wonen of werken comfortabel, veilig, duurzaam én slim te maken.

Maken en installeren

Vervolgens wordt de E-installatie door ons eigen team met vakspecialisten gemaakt en in uw woning of bedrijfspand geïnstalleerd. We staan voor een perfecte uitvoering. Dat betekent een deskundige en correcte montage en installatie, naadloze afwerking en ook dat we na afloop alles schoon achterlaten. Elke klant ontvangt een map met uitgebreide informatie en een gebruikshandeling van de E-installatie. Handig in het geval van service of onderhoud!

Projectbegeleiding en service

We vinden het belangrijk dat iedere stap soepel en prettig verloopt. Daarom krijgt elke klant één vast aanspreekpunt dat altijd op de hoogte is van de stand van zaken en het project stapsgewijs begeleidt. Gaat er (tussendoor) toch iets mis? Dan lossen we dit vaak dezelfde dag nog op. Ook als u een (service)vraag hebt, helpen we u direct. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Diensten

Romanesco B.V. is door jarenlange ervaring en jaarlijkse bijscholing gespecialiseerd in onderstaande diensten.

Beveiliging

Een goed beveiligingssysteem beschermt uw inboedel, verkleint de kans op inbraken en maakt het mogelijk snel alarm te slaan. Zo bent u altijd verzekerd van een veilig gevoel!

Camerasystemen

Dankzij een hoogwaardig camerasysteem bent u altijd op de hoogte van wat er in en om uw woning of (bedrijfs)pand gebeurt.

Datanetwerken

Met een officieel gecertificeerd datanetwerk staat u online altijd makkelijk, veilig en snel in contact met anderen en is de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd.

Domotica

Met een kwalitatieve en gebruiksvriendelijke domotica-oplossing geniet u van het gemak van processen en handelingen in en om uw woon-of werkomgeving die geautomatiseerd werken.

Elektrotechniek

Met een hoogwaardige totaaloplossing op het gebied van elektrotechniek geniet u van een comfortabele, veilige, duurzame en slimme woon- of werkomgeving. Binnen én buiten.

Audio

Audio is onmisbaar voor het ervaren van optimaal woon- of werkcomfort. Beleef een high-end geluidservaring met een audio-oplossing op maat.

Onze klanten zeggen

Contact

This field is for validation purposes and should be left unchanged.