Beveiliging

Beveiliging: verzekerd van een veilig gevoel  

Uw nieuwgebouwde of verbouwde woning of bedrijfspand wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen. Door de keuze voor een goed beveiligingssysteem beschermt u uw inboedel, verkleint u de kans op een inbraak en is het mogelijk snel alarm te slaan wanneer er bijvoorbeeld brand ontstaat. Met een beveiligingssysteem bent u dus verzekerd van een veilig gevoel!

Beveiligingsinstallatie op maat

Bij Romanesco begrijpen we hoe belangrijk een goed beveiligingssysteem is voor het ervaren van optimaal  woon- of werkgenot. De afgelopen twintig jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen, maken en installeren van beveiligingssystemen voor zowel woningen als bedrijfspanden. Hierdoor zijn we in staat om een hoogwaardige oplossing te creëren die perfect aan uw wensen beantwoordt. Wij laten u graag de vele mogelijkheden zien en geven advies bij het maken van de verschillende keuzes. Denk aan wel of geen draadloos systeem en beveiliging van de buitenschil, specifieke ruimtes of het gehele pand.

In onze systemen passen we kwalitatieve, slimme en innovatieve beveiligingstechnieken toe die de risico’s op incidenten aanzienlijk beperken. Denk daarbij aan inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole door middel van vingerscan, taglezers of handpalmlezers. Om risico’s vroegtijdig te detecteren en uw woning of pand optimaal te beveiligen, is het daarnaast mogelijk om een onzichtbaar systeem onder de grond aan te leggen. Hierbij werken we samen met onze partner GPS, gespecialiseerd in buitenbeveiliging. Ook kunnen we het systeem voorzien van een techniek die alle deuren, toegangspoorten en rolluiken automatisch verbinding laat maken met uw beveiligingsinstallatie, zodat u eventuele ongewenste bezoekers altijd buiten de deur houdt.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, zoals een branduitbraak, dan helpt alarmering om de schade zo veel mogelijk te beperken. Denk daarbij aan de activatie van blussystemen, oftewel sprinklers, en het automatisch inschakelen van hulpdiensten. Een andere optie is doormelding: dit is een koppeling tussen een brandmeldinstallatie en de Particuliere alarmcentrale (PAC), waardoor een brandmelding automatisch wordt doorgestuurd.

Bij het maken van een beveiligingssysteem houden we uiteraard ook rekening met uw wensen op het gebied van uitstraling en design. Daarnaast verzorgen wij de installatie en montage, waarbij alle systemen op zeer nette wijze worden aangelegd en afgewerkt.

Benieuwd naar onze oplossingen voor beveiliging?

Wij denken graag mee over manieren om uw woon- of werkomgeving veiliger te maken. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Meer weten over onze diensten?

Neem dan hier een kijkje. Benieuwd naar onze manier van werken? Hier leest u meer over onze werkwijze.

Soorten beveiliging:

  • Bedraad inbraaksignaleringssysteem
  • Draadloos inbraaksignaleringssysteem

Certificering:

  • VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven)

Projecten

Wij zijn trots op de vele topprojecten die wij hebben mogen voorzien van next-level E-installaties. Waaronder exclusieve villa’s, appartementen, overheidsgebouwen en kantoorpanden. Benieuwd naar ons werk? Neem gerust eens een kijkje!

Onze klanten zeggen

Contact