Project M1

Bergeijk

Genieten van optimaal wooncomfort in prachtige bosvilla

Voor deze prachtige bosvilla, gelegen in het Brabantse Bergeijk, heeft Romanesco de complete E-installatie mogen verzorgen. Zo zijn de modern-warme leefruimtes verfraaid met door ons geleverde en geïnstalleerde verlichting van het designmerk Gubi. De diverse wandspots en armaturen zijn zo geplaatst dat ze de strakke vormentaal van het interieur, waarin onder meer luxe stalen deuren pronken, perfect accentueren.

In de woning genieten de bewoners van ongekend wooncomfort door de keuze voor de nieuwste technieken, zoals een kwalitatief hoogwaardige en gebruiksvriendelijke domotica-oplossing. Hierdoor zijn alle gewenste technische handelingen en processen in de woonomgeving geautomatiseerd. Om de diverse technieken met elkaar te laten samenwerken, zijn ze gekoppeld door middel van een KNX-installatie. Op die manier kan iedere ruimte gemakkelijk van de juiste beleving worden voorzien, passend bij de persoonlijke voorkeuren van de bewoners. Om het gemak compleet te maken, hebben de bewoners de keuze uit bediening via een app op de smartphone, de iPad of via het op zeer esthetische wijze geplaatste wandpaneel met touchscreen.

Daarnaast is de villa voorzien van een next-level beveiligingsinstallatie, bestaande uit een camerasysteem en inbraakbeveiliging. Hierdoor ervaren de bewoners een heerlijk beschermd gevoel, waardoor ze optimaal van hun smaakvolle woning kunnen genieten.

Meer projecten zien? Neem dan hier een kijkje.

Uitvoering

  • Beveiliging
  • Domotica
  • Verlichting

Partners

  • GIRA
  • Peter Baas HDR Photography

Door de persoonlijke aanpak en het juist vertalen van onze woonwensen hebben wij een complete installatie in ons huis die functioneel is maar bovenal ook past bij onze stijl.

Alles compleet!

Eigenaren
Project M1

Contact