Romanesco partner van Modular Lighting

Met veel trots kunnen wij melden dat Romanesco vanaf heden partner is van Modular Lighting Instruments. Dit designmerk vond zijn oorsprong in 1980 in België en was het eerste bedrijf dat architecturale verlichting op de markt bracht. Inmiddels heeft Modular Lighting Instruments zich ontpopt tot marktleider in de high-end architecturale verlichting en gaan de unieke producten de hele wereld over.

Modular Lighting Instruments onderscheidt zich door de combinatie van hoogwaardige technische toepassingen en een elegant en verrassend design. Om dit te bereiken zoekt het bedrijf continu naar de juiste verlichting met de juiste sterkte voor de juiste ruimte. Technologie en creativiteit gaan hierbij hand in hand. Het resultaat: eigenzinnige designs die altijd nét dat tikje anders zijn.

Als partner van Modular Lighting Instruments heeft Romanesco alle kennis in huis om uw woon-of werkomgeving van de juiste verlichting te voorzien. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer weten over Modular Lighting Instruments? Neem dan een kijkje op de website van Super Modular

Meer weten?

Klik hieronder op de contactbutton, vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op. U kunt ons ook bereiken via info@romanescobv.nl