Romanesco partner van Basalte

Sinds 2020 is Romanesco partner van Basalte. Dit exclusieve merk, afkomstig uit België, weet stijlvol design en slimme technologie op uitmuntende wijze samen te brengen in producten van topkwaliteit, die naadloos opgaan in ieder interieur. Zo behoren de Basalte schakelaars en het schakelmateriaal tot de meest stijlvolle schakelaars op de markt. Daarnaast hebben de producten een prettige bediening door middel van touch control.

Het doel van Basalte is om een plek te creëren waar mensen zich echt thuis voelen, door producten te ontwikkelen die hier zowel qua vorm en gebruikservaring bij aansluiten, en zo meer comfort in de moderne woonomgeving te bieden. Daarvoor werkt het bedrijf nauw samen met architecten en interieurdesigners. Het succes blijkt wel uit de talloze internationale designprijzen die Basalte de afgelopen jaren in ontvangst mocht nemen.

Als partner van Basalte heeft Romanesco alle kennis in huis om uw woon-of werkomgeving van de juiste producten te voorzien. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer weten over Basalte? Neem dan een kijkje op de website van Basalte.

Meer weten?

Klik hieronder op de contactbutton, vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op. U kunt ons ook bereiken via info@romanescobv.nl